Activiteiten en een mooie verrassing!

24-10-2022

Van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november 2022 vindt De Week Van De Catering (DWVDC) weer plaats! In deze week worden cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet.​ Want medewerkers in de catering zijn GOUD waard!

Hieronder vind je meer informatie over wat je kunt verwachten tijdens De Week van de Catering, kun je je al aanmelden voor de verkiezingen én hebben we speciaal voor jou een Gouden verrassing!

 1. Doe mee in de categorie: beste locatie, leukste collega en leukste team!

  Is jouw locatie dé plek is waar gasten ontbijt, lunch, diner etc. kunnen scoren? Of is jouw collega altijd bereid een handje te helpen? Of loopt jouw cateringteam altijd met een grote glimlach en staan jullie altijd voor elkaar en de gast klaar? Meld je dan aan!

  Donderdagavond 24 november vindt de feestelijke uitreiking plaats voor alle genomineerden van de drie Gouden CateRingen. Doe jij mee?

 2. Actiepakket: Gouden sokken

  Jij staat altijd klaar voor je gasten, daarom willen we jou bedanken met een cadeau, een paar Gouden sokken. Vraag de speciale cateringsokken gratis aan en laat hiermee zien dat jij en het cateringvak goud waard zijn! Let op, OP=OP!

  Vraag de Gouden sokken aan!

 3. Proost mee op het cateringvak

  Werken in de catering is goud waard. Tijdens de start van De Week van de Catering op maandag 21 november kun je hier samen met je collega’s op proosten. Let op, OP=OP!

  (Helaas is deze actie al gesloten!)

 4. Investeer in je toekomst!

  Tijdens De Week van de Catering (21 t/m 25 november) bieden we gratis mini-webinars aan waarin jij leert op te komen voor jezelf. Digitaal en je kunt het volgen wanneer jij wil. Investeer in je ontwikkeling, want jij bent Goud waard! Houd onze website in de gaten.