Is dit het leukste team van dit jaar?

We zijn een mooi, sterk en zelfstandig team die elkaar helpt, ondersteunt en bereidt is om een extra stap te zetten wanneer het nodig is. Dit alles met een lach en liefde voor ons vak. Helaas staat niet iedereen op de foto ivm de vele wisselende diensten.

ParestoLegerplaats Ermelo

0 stemmen
afbeelding van team Paresto

Wat maakt jullie een team?

We zijn een mooi, sterk en zelfstandig team die elkaar helpt, ondersteunt en bereidt is om een extra stap te zetten wanneer het nodig is. Dit alles met een lach en liefde voor ons vak. Helaas staat niet iedereen op de foto ivm de vele wisselende diensten.


Wat is jullie grootste compliment?

Super mooi compliment wat we kregen was van Adjudant van der Lugt en luidt als volgt; “Onder leiding van Paresto manager op locatie Ermelo, worden wij voortdurend door het volledige Paresto personeel optimaal ondersteund en bediend. Dit zorgt voor een zeer prettige samenwerking en nodigt uit om met Paresto zaken te doen. Niet in de laatste plaats is de kwaliteit van de gepresenteerde voeding uitstekend. Eten met een glimlach maakt het eenvoudigweg lekkerder. Ik loop al even mee, maar dit is echt uniek te noemen”


Hoe zorgen jullie als team voor gastvrijheid en kwaliteit?

We hebben twee grote vaste klanten. De KMS ( Koninklijke militaire school) en 400GNK ( grootste operationele geneeskundige compagnie van Nederland). Met deze onderdelen hebben we zeer korte lijntjes en een prettig contact, waardoor we elkaar snel weten te vinden als dat nodig is. Bijvoorbeeld bij het regelen van een last minute lunch of diner


Met welk gerecht maken jullie jullie gasten het meeste blij?

Elke dinsdag avond hebben we naast ons dag- en keuze menu ook “ de Wok”. Hierbij wordt de ultieme versbeleving een feit. De gast staat hier met liefde voor in de rij. Ook de zgn “blauwe hap” is een begrip binnen Defensie. Deze is elke woensdag en hierbij verzorgen we een heerlijke indische maaltijd. Dit is iets wat sowieso al vanaf de jaren ‘45 op het menu staat en waar men nog steeds erg van geniet.


Wat is jullie grootste uitdaging?

Het mooie aan ons team is dat we bijzondere catering leveren. Behalve de gasten in ons bedrijfsrestaurant met ontbijt, lunch en diner hebben we ook twee avondkantines en opvoer (afhaal) maaltijden. Op dit moment hebben we zelfs ruim 5500 maaltijden per week. Daarnaast hebben we ook nog onze banqueting. Dit zijn bijv; instructie maaltijden, medaille uitreikingen en broodjeslunches. Om het nog mooier te maken, dit hebben we geregeld op het zelfde moment. Alle zeilen bij zetten dus.