Is dit het leukste team van dit jaar?

Door begrip te hebben voor elkaar en respect voor elkaars afkomst. We zijn een erg internationaal team met verschillende achtergronden

VermaatAdyen

374 stemmen
afbeelding van team Vermaat

Wat maakt jullie een team?

Door begrip te hebben voor elkaar en respect voor elkaars afkomst. We zijn een erg internationaal team met verschillende achtergronden


Wat is jullie grootste compliment?

We zitten in een verbouwing van onze keuken op dit moment en we werken nu met een soort van campingkeuken. Dat heeft natuurlijk wat voeten in de aarde. De gasten zijn super tevreden en we krijgen complimenten over hoe we de lunch op dit moment verzorgen. Het is even omdenken en anders werken, maar samen komen we heel ver.


Hoe zorgen jullie als team voor gastvrijheid en kwaliteit?

Juist doordat we bij Adyen werken met al die verschillen in cultuur kunnen we ons makkelijk aanpassen aan wat de verschillende gasten van ons verwachten. Daarnaast zijn we gedreven en genieten we van elke uitdaging. We zijn ondernemend; we zien kansen en mogelijkheden. We zijn vakkundig; we laten zien waar we goed in zijn, waardoor we samen nog beter worden. We zijn innovatief; we denken in oplossingen en blijven leren. En tot slot zijn we persoonlijk; we geven aandacht en leven ons in. In elkaar en in onze gasten.


Met welk gerecht maken jullie jullie gasten het meeste blij?

We hebben een dagelijks wisselend menu. De gasten verrassen we daarom dus ook iedere dag weer.


Wat is jullie grootste uitdaging?

Onze bedrijfshorecalocatie is op verschillende verdiepingen, zodat communicatie tussen elkaar soms lastig is. Ditzelfde geldt voor communicatie met elkaar; doordat we zo'n internationaal team hebben hebben we soms wat taalproblemen. Met google translate komen we dan heel ver en daar steken we dan ook weer wat van op (voor op vakantie bijvoorbeeld ;-))