Appèl winnaar Gouden CateRING 2019!

20-11-2019

De achtste editie van De Week Van De Catering zit erop. Tijdens deze week zijn medewerkers in de contractcatering volop in het zonnetje gezet door hun gasten en FNV Catering. Cateringteam Appèl locatie Gemeente Den Bosch is benoemd tot Het Leukste Catering Team van Nederland 2019 en wint de Gouden CateRing. Een unieke trofee die op het werk kan staan schitteren.

Het winnende team
112 cateringteams streden om de titel Het Leukste Catering Team van Nederland 2019. Nieuw dit jaar is dat gasten en bekenden konden stemmen op de teams. Bijna 12.000 mensen hebben gestemd op een van de teams. Door een weging van de stemmen én het oordeel van de vakjury is Appèl locatie Gemeente Den Bosch verkozen tot winnaar! Het oordeel van de jury: “Hier is sprake van werken met de menselijke maat en van elkaar begrijpen en weten wat speelt en nodig is.”

“Wij hadden nooit verwacht deze prijs te winnen, maar zijn een erg hecht team en heel trots op deze prijs”, aldus het winnende team.

Kleine locaties
Dit jaar was er ook een prijs voor de kleine cateringlocaties. Deze is gewonnen door BaxerStorey locatie BAT Amstelveen. “Heldere taakverdeling, goede afstemming en tevreden klanten zijn mooie elementen voor een goede teamspirit,” aldus het juryrapport.

Vakjury
De jury bestaat uit Harry de Wit | bestuurder FNV Catering, Michiel Meier Mattern | Adviseur Food and hospitality, Jan Jaap Schmitz | Hospitality officer Radboudumc en de winnaars van Het Leukste Catering Team 2018.