Verkiezingen De Week van de Catering van start 2023

19-09-2023

Van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november 2023 vindt De Week Van De Catering (DWVDC) weer plaats! In deze week worden cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet.​ Want medewerkers in de catering zijn GOUD waard!

Ook dit jaar organiseren we drie verkiezingen: Het leukste cateringteam, de beste cateringlocatie én de leukste cateringcollega. De verkiezingen sluiten we af met een feestelijke uitreiking voor alle genomineerden van de drie Gouden CateRingen op donderdagavond 23 november 2023 op de prachtige locatie Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Bekijk hieronder de terugblik van de uitreiking van de Gouden CateRingen van afgelopen jaar!

1. Wie is het leukste cateringteam?

Is jouw cateringteam het allerleukste? Dat mag je natuurlijk van de daken schreeuwen. Meld jouw team nu aan en wie weet winnen jullie die felbegeerde Gouden CateRing! 

Meld het leukste cateringteam aan

2. Is jouw cateringlocatie de beste?

Wat maakt jouw locatie zo ontzettend goed? En wat maakt jullie anders dan een andere locatie? Laat het ons weten en wie weet gaan jullie er dit jaar vandoor met de Gouden CateRing!

Meld de beste cateringlocatie aan

3. Wie is de leukste cateringcollega?

Staat jouw collega altijd voor je klaar? Is je werkdag veel leuker als jouw collega er ook is? Meld hem of haar dan nu aan voor de verkiezing voor de leukste Cateringcollega!

Meld jouw leukste collega aan

Mooie prijzen!

Dit keer geven we geweldig mooie prijzen weg, wel meer dan 50. Maak kans op een nachtje weg of een diner in een sterrenrestaurant! Ook kun je speciale cateringsokken aanvragen en laat hiermee zien dat je GOUD waard bent!